Carrying on a legacy

Familie(t)rots

Bij Natuursteen Vos werd de passie voor natuursteen overgedragen van vader op zoon. Ons atelier is het kloppend hart binnen ons bedrijf. Wij combineren autheniek vakmanschap met de nieuwste technologieën en technieken. Onze vakmensen kunnen met hun expertise de meest complexe realisaties aan, steeds verfijnd tot in de kleinste details.

Where tradition meets innovation.

Ultramodern machinepark

In ons ultramodern machinepark beschikken we over twee brugzagen en twee CNC machines die zorgen voor nauwkeurige en precieze bewerkingen. Met onze kantelpolierder kunnen we de randen van de natuursteen afronden en een perfecte afwerking garanderen. Van prachtige keukens en badkamers tot stijlvolle vloeren en imposante gevels – bij Natuursteen Vos bieden we persoonlijke oplossingen op maat voor binnen en buiten.

skill, passion, and creativity

Onze vakmensen

Meet the team! Bij Natuursteen Vos werkt een gepassioneerd team van zowel ervaren professionals als jonge talenten. Samen zorgen ze voor de perfecte combinatie van authentiek vakmanschap en moderne innovatie en zetten ze de visie van elke klant om in een prachtig stuk natuursteen. Subtiele klasse of unieke blikvanger: wij maken duurzame producten op maat van uw project.

© All rights reserved - website by Marijke Verreth